+385-42-210430, +385-91-2544644
info@robert-mostarcic.com
Radno vrijeme: po dogovoru

O nama

Ordinacija dentalne medicine dr. Robert Mostarčić, dr.med.dent. otvorena je 1994. godine u Varaždinu.

U ordinaciji radi Robert Mostarčić, dr.med.dent. koji radno iskustvo započinje završetkom studija na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 1981. godine. Uz kontinuiranu edukaciju na području dentalne medicine dodatno završava 2002. godine edukaciju za implantološke zahvate na Goethe Universität u Frankfutu i 2005. godine kod proizvođača ANKYLOS implantata DENTSPLY Friadent Hanau te se od tada kontinuirano educira na implantološkim kongresima.

Od 2006. godine nakon završetka studija na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu u ordinaciji radi i mr.sc. Kristina Mostarčić Galijaš, dr. med. dent.. Certifikat za ugradnju ANKYLOS implantata stječe 2008. godine u Münchenu, a Poslijediplomski specijalistički studij završava 2013. godine. Specijalizaciju iz Ortodoncije završava 2023. godine i time stječe naziv specijalist ortodoncije.

Ordinacija ima tri radna mjesta, pruža sve vrste dentalnih usluga kao i specijalističke usluge iz područja ortodoncije uz posebnu pažnju malim pacijentima. U svrhu izbjegavanja straha od dentalnih usluga te što bezbolnijih i kvalitetnijih zahvata pratimo najnovija zbivanja i napretke na području dentalne medicine te tako jamčimo visoko-profesionalnu uslugu svojim pacijentima.

Posjetite nas bez obaveze, zatražite savjet i rado ćemo Vam pomoći.