+385-42-210430, +385-91-2544644
info@robert-mostarcic.com
Radno vrijeme: po dogovoru

DERMALNI FILERI-tretmani hijaluronskom kiselinom

Korekcija bora lica i augmentacija usnica dermalnim filerima na bazi hijaluronske kiseline osigurava Vašem licu svježiji i mlađi izgled ne narušavajući pri tome prirodan izgled lica koji je danas pravi trend ljepote.

Preparati hijalurona vodećih proizvođača RESTYLANE i JUVÉDERM omogućuju povećavanje obujma usnica i obujma tkiva kože lica (ispunjavanje bora, ožiljaka, sasvim novo preoblikovanje obrisa lica, osobito vrata) dajući svježiji i mlađi izgled.

Hijaluronska kiselina se prirodno sintetizira u potkožnom tkivu našeg organizma dok su proizvodi koje koristimo dobiveni biofermentacijom i neživotinjskog su podrijetla pa nema opasnosti od bilo kakvih alergijskih ili toksičnih reakcija. To su isključivo prirodni proizvodi – biokompatibilni i biorazgradivi te sasvim sigurni za uporabu u estetskoj dermatologiji. Gustoća hijaluronske kiseline koja je potrebna za ugradnju, ovisi o dubini brazde ili ožiljka kojeg želimo eliminirati. Postupak primjene Restylane i Juvéderm proizvoda je izrazito učinkovit i bezbolan za pacijenta. Moguće nuspojave nakon primjene su crvenilo, oticanje, hematomi(podljevi) ili osjetljivost na mjestu ubrizgavanja. Navedene nuspojave su rijetke i kratkotrajnog karaktera.

Za primjenu dermalnih filera potrebno je biti dobrog zdravstvenog stanja.

Primjena dermalnih filera za povećanje usnica se ne preporučuje kod osoba koje imaju oralni herpes, određene sistemske bolesti poput dijabetesa ili lupusa, ožiljke na usnicama, problem zgrušavanja krvi ili vezivnog tkiva.

Važno je napomenuti sve dijagnosticirane alergije, lijekove koji se uzimaju i eventualne zdravstvene probleme.

Hijarulonska-3
Hijarulonska-1