+385-42-210430, +385-91-2544644
info@robert-mostarcic.com
Radno vrijeme: po dogovoru

U našoj ordinaciji uvijek pokušavamo pratiti trendove u tehnici liječenja i tretmana pacijenata. Vama na raspolaganju tako stoje najmoderniji uređaji, osoblje sa konstantnim usavršavanjima u zemlji i inozemstvu te sva udobnost naše ordinacije. Naša misija je Vaš posjet učiniti što ugodnijim, bezbolnijim i nadasve kvalitetnijim.

UGRADNJA IMPLANTATA

Implantolološki zahvati – IMPLANTATI: Gubitak jednog ili više zubi ima veliki utjecaj na Vaše oralno zdravlje i opći izgled. Utječe na promjene položaja preostalih zuba, visinu zagriza, gubitak drugih zuba i bolesti koštanog tkiva.

ZATO MORAMO REAGIRATI PRAVOVREMENO!

ATImage

Vječno pitanje “zašto nam ne narastu treći zubi?” sada više nije problem. Idealno rješenje u određenim slučajevima su IMPLANTATI koji dolaze na mjesto izvađenog zuba i postaju doslovno Vaši treći fiksni zubi.

U našoj ordinaciji u mogućnosti smo izvesti sve vrste implantoloških zahvata u potpuno sterilnim uvjetima i sa vrhunskim instrumentima. Prilikom ugradnje koristimo implantate renomiranog njemačkog proizvođača Dentsply-Friadent®, Ankylos® koji su u samom vrhu svjetske ponude implantata.

Novi i lijepi zubi kod svake osobe ne samo da vraćaju samopouzdanje i osmijeh na lice kao što ste ga nekad imali, već Vam omogućavaju pravilnu funkciju žvakanja i govor.

Također, nudimo ugradnju mini implantata za trenutno opterećenje protezom. U radu se koristimo proizvodima renomiranog američkog proizvođača IMTEC Corporation® i njihovim SENDAX® mini implantatima.

Dr. Robert Mostarčić i dr. Kristina Mostarčić posjeduju certifikate za ugradnju i rukovanje Ankylos® implantatima koje su stekli na edukaciji u Njemačkoj.

AUGMENTACIJA (POVEĆANJE) PRIRODNE KOSTI UMJETNOM KOSTI

Indikacija za umjetnu kost 1

Gubitak volumena kosti jedan od najčešćih problema s kojima se pacijenti susreću nakon ekstrakcije pojedinačnih zubi ili dugotrajnog nošenja mobilnih protetskih nadomjestaka. Izgubljeni volumen se nadoknađuje ugradnjom umjetne kosti i tako se ponovno osposobljava cijela ili dio čeljusti za ugradnju implantata. Očuvanje volumena kosti nakon ekstrakcije zuba od ključne je važnosti za funkcijski i estetski uspjeh implanto-protetske rehabilitacije.

Umjetna kost koju koristimo je isključivo biokompatibilan aloplastični materijal koji sadrži čisti kristalinični hidroksil-apatit (HA) i beta-trikalcij fosfat (beta-TCP) te ne postoji opasnost od prijenosa zaraze umjetnom kosti.

TRETMANI HIJALURONSKOM KISELINOM (DERMALNI FILTERI)

Hijarulonska-1Korekcije bora i augmentacija (povećanje volumena) usnica hijaluronskom kiselinom osigurava Vašem licu svježiji i mlađi izgled ne narušavajući pri tome prirodan izgled koji je danas pravi trend ljepote.

Povećavanje obujma tkiva kože (ispunjavanje bora, ožiljaka, sasvim novo preoblikovanje obrisa lica, osobito vrata) vrhunskim preparatima RESTYLANE i JUVÉDERM. Sredstva koja koristimo baziraju se na hijaluronskoj kiselini, a koja je sastavni dio našeg organizma, točnije potkožnog tkiva pa nema opasnosti od bilo kakvih alergijskih ili toksičnih reakcija.  Gustoća hijaluronske kiseline koja je potrebna  za ugradnju, ovisi o dubini brazde ili ožiljka kojeg želimo eliminirati. Hijaluronska kiselina u RESTYLANE i JUVÉDERM proizvodima dobivena je biofermentacijom. To su isključivo prirodni proizvodi – biokompatibilni i biorazgradivi te sasvim sigurni za uporabu u estetskoj dermatologiji. Postupci aplikacije RESTYLANE i JUVÉDERM dermalnih filera su izrazito učinkoviti i bezbolni za pacijenta.

IZBJELJIVANJE ZUBI BEYOND® TEHNIKOM

PIEZO UREĐAJ-MECTRON
Zahvat se izvodi u ordinaciji za samo 30-40 minuta. Moguće je izbjeljivanje jednog zuba te jedne ili obje čeljusti.

PIEZO KIRURGIJA MECTRON UREĐAJEM

Minimalno invazivni postupci za:
  1. zahvate u području vrha korijena zuba ( apicotomia),
  2. vađenje zaostalih ili slomljenih korijena zuba,
  3. vađenje umnjaka koji se ne mogu odstraniti klasičnim vađenjem.

Jednostavan za pacijenta, bezbolan, bez trauma i oteklina.

AIR-FLOW® ČIŠĆENJE ZUBI

Air-Flow® metodom dovodi se kotrolirani mlaz finih čestica praha do površine zuba kroz sprej sačinjen od vode i komprimiranog zraka. Air-Flow® profilaksni prah je baziran na soda bikarboni. Ovom metodom uklanjaju se sve vrste naslaga na zubima kao što su mrlje od čaja, kave, cigareta pa sve do smanjenja naslaga zubnog plaka.

Tehnika poliranja i čišćenja zuba originalnim Air-Flow® prahom moguća je neutralnim ili novim, svježim, voćnim i ugodnim okusima višnje, crnog ribizla, tropica, mente i limuna. Originalni Air-Flow® Classic prahovi su tu da zadovolje svačiji ukus i profilaksu učine još ugodnijom.

TERAPIJA HEALOZONE

healozone

Heal ozone je način liječenja karijesa bez boli. Zasnovan je na antibakterijskim svojstvima ozona i u određenim fazama karijesa  u potpunosti uklanja potrebu brušenja i uništavanja zdravog zubnog tkiva.

  1. bez brušenja
  2. bezbolno
  3. bez upotrebe anestetika
  4. bez popratnih pojava
  5. idealan za djecu (kod početne faze karijesa na mliječnim i trajnim zubima)

DIGITALNA RÖNTGEN DIJAGNOSTIKA

ORTOPANMi cijenimo Vaše vrijeme zato u sklopu ordinacije odmah obavljamo rtg snimanje digitalnim ortopanom  za obje čeljusti u 2d ili 3d tehnici, samo lijevu ili desnu stranu čeljusti te male RVG snimke pojedinačnih zubi u ordinaciji. Digitalni uređaji omogućavaju nam brzu i preciznu dijagnostiku te poboljšanu komunikaciju s pacijentima prilikom analize stanja zuba, čeljusti i u planiranju odgovarajuće terapije.

ORTOPAN SLIKA

Pružaju kvalitetnu i čistu sliku , a najvažnije je da trajanje izlaganja zračenju je smanjeno na izuzetno male i kratke intervale od samo 9.34 sekunde za ortopantomogram i 0.005 sekundi za RVG.

SPECTROSHADE UREĐAJ MHT

MHT SPECTROSHADE:

Spektrometar visoke preciznosti za mjerenje te objektivan opis i analizu boje prirodnih ili umjetnih zuba u bilo kojim  svjetlosnim uvjetima.

EMS APEKS LOKATOR

Uređaj nam omogućuje da sigurnije i točnije odredimo dužinu korijenskog kanala prilikom liječenja zuba te je važan dio endodontskog tretmana o kojem uvelike ovisi krajnji rezultat.