+385-42-210430, +385-91-2544644
info@robert.mostarcic.com
Radno vrijeme: po dogovoru

DERMALNI FILERI-tretmani hijaluronskom kiselinom

Korekcija bora lica i augmentacija usnica dermalnim filerima na bazi hijaluronske kiseline osigurava Vašem licu svježiji i mlađi izgled ne narušavajući pri tome prirodan izgled lica koji je danas pravi trend ljepote.

Preparati hijalurona vodećih proizvođača RESTYLANE i JUVÉDERM omogućuju povećavanje obujma usnica i obujma tkiva kože lica (ispunjavanje bora, ožiljaka, sasvim novo preoblikovanje obrisa lica, osobito vrata) dajući svježiji i mlađi izgled.

Hijaluronska kiselina se prirodno sintetizira u potkožnom tkivu našeg organizma dok su proizvodi koje koristimo dobiveni biofermentacijom i neživotinjskog su podrijetla pa nema opasnosti od bilo kakvih alergijskih ili toksičnih reakcija. To su isključivo prirodni proizvodi – biokompatibilni i biorazgradivi te sasvim sigurni za uporabu u estetskoj dermatologiji. Gustoća hijaluronske kiseline koja je potrebna za ugradnju, ovisi o dubini brazde ili ožiljka kojeg želimo eliminirati. Primjena Restylane i Juvéderm proizvoda je izrazito učinkovita i bezbolna za pacijenta.

Hijarulonska-3
Hijarulonska-1